'Kun med Kondom' i U-huset i Helsinge
X

Opdatering af nyheder på gribskovavisen.dk er stoppet med udgangen af oktober måned.

Hvis du ønsker nyheder og orientering fra Gribskov kommune så klik venligst her og du vil komme ind på ugeposten.dk.

HelsingeKun med Kondom i U-huset i Helsinge

Sex ofg Samfund startede kampagnen Kun med Kondom i begyndelsen af september 2013
Foto af Arkivfoto
Skrevet af , d.
Ungdomsarrangement

'Kun med Kondom' i U-huset i Helsinge

I forbindelse med oplysningskampagnen Kun med Kondom, som landsforeningen Sex og Samfund i øjeblikket kører på TV, har 5 unge piger fra Gribskov valgt en humoristisk tilgang til det vigtige emne og taget initiativ til at inviterer unge mellem 15- og 21 år til et oplysende arrangement med quiz, jeopardy, føleleg og gratis kondomer tirsdag den 24. september kl. 18.00 i Ungdomshuset Møllestien 8 i Helsinge.


 
HELSINGE:
Den pædagogiske leder af afdeling Helsinge Ungdomshus Gribskov Ungdomsskole Kenneth Poulsen fortæller, at han er rigtig glad for, at de 5 piger har fundet en Gribskov-vinkel på den lokale deltagelse i kampagnen.

 

Kenneth er også rigtig godt tilfreds med, at pigerne kommer fra så forskellige uddannelses institutioner som HF Hillerød, SOSU-skolen og Gribskov Gymnasium.

 

- Det er dejligt, at unge som ikke er 'stam kunder' i U-huset, også får at vide at her er hjælp at få, når man har noget på hjertet, fortæller Kenneth videre og fortsætter:

 

- I øvrigt er det prisværdigt, at de travle piger, der er 18-  og 19 år,  har brugt en del søndage til at lave dette event. De har kun haft assistance af en sygeplejerske, som har klædt pigerne på m.h.t. faktuel viden.

 

Sygeplejersken Michelle Wittchen vil være til stede under arrangementet. Hun vil således være den eneste over 21 år, som er velkommen, da aldersgrænsen er 15-21 år.  

Mor er ikke velkommen, men mor er velkommen til at sende sønnen og datteren af sted til arrangementet.

 

- Det er selvfølgelig et seriøst arrangement, selvom der vil blive quizet og lignende, - for eksempelvis er statistikkerne vedrørende den seksuelt overførte bakterieinfektion klamydia, bekymrende.

 

- Der går også mange uheldige og overdrevne historier rundt i ungemiljøer vedrørende f.eks.  bivirkninger ved HPV vaccine, informerer Kenneth

Ungdomshuset håber via dette event, at få ung til ung formidlet noget reel konkret brugbar viden til unge Gribskov borgere.
Der vil være kage og snacks til arrangementet og mulighed for at købe sodavand, toast mm.                               

 

Kom og vær med til en sjov og informativ aften!

Man kan tilmelde sig via Helsinge Ungdomshus FB side eller blot møde op - det er gratis.

 
Mest læste i sidste uge
Mest læste i sidste måned

 
 
Mest læste på Gribskov Avisen i denne uge