Gribskovhallen = Sekundahallen i Græsted
X

Opdatering af nyheder på gribskovavisen.dk er stoppet med udgangen af oktober måned.

Hvis du ønsker nyheder og orientering fra Gribskov kommune så klik venligst her og du vil komme ind på ugeposten.dk.

GræstedGribskovhallen Sekundahallen i Græsted

Foto af Arkiv:Berit Aagesen
Skrevet af , d.
Læserbrev

Gribskovhallen = Sekundahallen i Græsted

Har kommunen stoppet sine tilskud til Gribskovhallen eller er det bestyrelsen/ledelsen af hallen, som ikke evner at få hallen til at fungere.

GRÆSTED:  I forbindelse med lederen af Gillelejehallen's fratrædelse må vi i omverdenen konstatere, ud fra læserbreve, at denne hal har haft en ledelse, der har fungeret - alle beklager at Lars Enevoldsen holdt op - tingene virkede bare.

Vi har nu på fjerde måned ingen lyd i lydanlægget i gymnastikhallen. I de første to måneder lånte vi en ghettoblaster af hallen. Den blev væk for hallen, så i de sidste fem uger har vor formand taget sit eget anlæg med, for at vi kan få musik til gymnastikken.

I to uger i november var der ingen lys på gangarealerne fra parkeringspladsen til indgangen til gymnastiksalen. Samtidig stod der bænkesæt på gangarealerne, som kun kunne skimtes, når man kom gående (aften og mørke). Jeg har hørt småpiger komme fra gymnastik mandag aften, sige til deres forældre..."jeg er bange". De kunne nemlig ikke se, hvor de skulle gå.

I de sidste tre uger har vi kun kunnet få koldt vand ud af hanerne i bruserum, så næsten alle deltagere har måttet køre hjem for at tage bad efter gymnastikken. 2 ud af 6 haner virker ikke i damernes omklædnings-/bruserum.

Vi er op til 30 herrer til gymnastik hver mandag aften, så derfor bruger vi både herre- og dameomklædningsrum. Rengøringen? - eller mangelen på samme!

Det er mit håb, at dette opråb kan skabe bedre betingelser for brugerne af Gribskovhallen i fremtiden.
Ellers satser vi på, at den kommende borgmester fra Græsted kan gøre sin indflydelse gældende over for hallens ledelse.

Hilsen - en mandlig deltager i gymnastikken i Græsted Motionsforening gennem flere år.
Ketil Madsen

 
Mest læste i sidste uge
Mest læste i sidste måned

Mest læste på Gribskov Avisen i denne uge

 
Mest læste på Gribskov Avisen i denne uge